Besökare

Besökare online idag månad totalt

Sidor

Välkommen upp i mitt klätterträd!

Mitt foto
Mitt namn är Malin Bergroth och det är här mina tankar och funderingar existerar. Jag är en glad tjej som har 5 barn. Sofie (95), Madeleine (97), Hanna (07), Lucas(10) och Nova(11).

lördag 24 mars 2012

On track...

Idag hade jag sovmorgon och idag fungerade det faktiskt, somnade om och vaknade halv 8 igen. Känner mig relativt pigg, men ändå utschasad efter allt jobb jag gjort. Men det är man ju skönt trött av. I morgon är det jag som kliver upp med barnen och Jonas som får sovmorgon.

Idag har jag/vi skruvat upp dvd-skåpet på väggen, satt i hyllor i detsamma och satt på dörrarna, skruvat upp hyllorna i sovrummet samt sänglamporna, skruvat upp den ena hyllan bredvid skåpen vid datorerna i vardagsrummet (den andra ska upp senare). Den enda plumpen i protokollet är att vi itne fått upp några spotlights på väggen vid soffan, men det visade sig att de jag köpt inte gick att använda så de har jag fått lämna tillbaka idag. Så nu måste vi leta sådana lampor igen, har ingen aning om var vi ska hitta några som vi vill ha som inte är skitdyra. Har någon något tips så är jag idel öra.

Nu är det dags att starta grillen och premiärgrilla. Ha en fortsatt trevlig lördagskväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar