Besökare

Besökare online idag månad totalt

Sidor

Välkommen upp i mitt klätterträd!

Mitt foto
Mitt namn är Malin Bergroth och det är här mina tankar och funderingar existerar. Jag är en glad tjej som har 5 barn. Sofie (95), Madeleine (97), Hanna (07), Lucas(10) och Nova(11).

torsdag 17 januari 2013

Äntligen!

Så har vi kommit igenom vattkopporna på de tre små, sist ut var Hanna som var första dagen på dagis igår efter vattkopporna.

Jag hade möte med TRR igen, hon tror fortfarande det kan bli svårt att få jobba deltid eller hemifrån en del till att börja med på en ny anställning. Jag vet verkligen inte hur jag ska lösa det dilemmat. Testade hämta barnen 17 igår och hallå vi hann ju inte äta och göra de klara för sängen innan 18.30 då ens. De kom i säng 1 timme senare, så blir de hämta 18 lär de ju inte komma i säng förrän 20.30. Jag hatar detta! Jag orkar inte ens tänka på det för jag blir så deppig.

Idag var det skridskoåkning på dagis för Hanna, jag var lite orolig med tanke på att hon för 2 år sedan inte ens kunde stå still på skridskorna utan att ramla. Men oroade mig i onödan. Hon hade krupit runt i början, sedan hade en fröken hållit i henne. Efter det hade hon hållit sig i målburen för att till sist åka helt själv, min lilla tjej börjar bli stor. Världens godaste choklad fick de av dagisfröknarna också.

I höst är det skoldags för Hanna och jag vägrar sätta henne på den skola som ligger närmast för jag har ingen bra erfarenhet därifrån och det har inte grannen heller. Så just nu står det mellan Källö och Lillhagsskolan, lutar nog mest åt Lillhagsskolan och att hon får bo varannan vecka hos Jonas i höst. Vi ska i alla fall gå på informationskvällar för båda alternativen.

Ha en riktigt bra torsdagsnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar