Besökare

Besökare online idag månad totalt

Sidor

Välkommen upp i mitt klätterträd!

Mitt foto
Mitt namn är Malin Bergroth och det är här mina tankar och funderingar existerar. Jag är en glad tjej som har 5 barn. Sofie (95), Madeleine (97), Hanna (07), Lucas(10) och Nova(11).

söndag 1 april 2012

Söndag kväll...

I morgon är det jobb igen, fattar inte vad snabbt helgen gått trots att jag var ledig två extra dagar. Men nu är den slut och jag känner oviljan komma smygande bakifrån. Nästan så jag glömt vad jag håller på med just nu på jobbet, men förhoppningsvis kommer det att gå hur smidigt som helst i morgon att jobba. Ser fram emot träningpasset i alla fall, dessutom drar vi igång en tävling på jobbet där vi får poäng efter vad vi tränar. Extra poäng för att ta trapporna istället för hissen, dricka vatten, avstå sötsaker, äta frukt och grönsaker. Blir spännande och se om man har någon chans att ta någon av de individuella priserna. Tyvärr tävlas det i lag och hela kontoret är ett lag, men långt ifrån alla tränar/registrerar sin träning så lag tävlingen lär vi ju inte vinna.

Idag tippade Nova ur knät på Jonas rätt ner i golvet med pannan före. Hon fick en blå bula och blev helt hysterisk, trodde först att vi skulle behöva åka till sjukhuset men hon lugnade sig och verkade sedan må bra. Har länge sagt att det dröjer inte innan vi kommer att tappa henne när hon far runt som hon gör och kastar sig när man håller i henne. Vi har helt enkelt otursförföljda barn!

Ha ett trevligt slut på helgen och en bra jobbvecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar