Besökare

Besökare online idag månad totalt

Sidor

Välkommen upp i mitt klätterträd!

Mitt foto
Mitt namn är Malin Bergroth och det är här mina tankar och funderingar existerar. Jag är en glad tjej som har 5 barn. Sofie (95), Madeleine (97), Hanna (07), Lucas(10) och Nova(11).

lördag 25 maj 2013

Nova 2 år och furuvik

Igår blev min lilla bebis stora tjejen när hon fyllde 2 år. Hon var helt exalterad över presenterna och jättenoga med att knöla ihop papperet i bollar så det skulle gå lätt att kasta i soporna sedan. Hel otroligt att hon blivit så stor.

Idag hade Furuvik säsongsstart med Robin Stjernberg som artist. Hanna ville absolut lyssna på Robin, så vi åkte dit och köpte säsongskort. Tittade på apor, ormar, getter, hästar och lemurer. Fler djur hann vi inte före lunch, åt lunch, kollade när de (Babsan mfl) premiäråkte nya attraktionen Extreme. Sedan var det karusell för hela slanten till Robin skulle spela, de lyssnade någon låt sedan tog karusellerna över deras uppmärksamhet igen! Jaja en bra dag blev det och vi hann äta glass, sockervadd, varma chips och slush med.

Nu är vi hemma och har ätit kvällsmat, Nova somnade i bilen så vi bar in henne i sängen direkt. Hanna och Lucas sitter uppe just nu, ska väl snart lägga sig de med.

Ha en fortsatt fin lördagskväll!

KRAM Malin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar